lördag 2 januari 2010

God fortsättning på Er!

Hoppas att Ni har haft en bra julhelg och att tomten besökte Er alla. Jinn tyckte att tomten var en mysko en men gillar att öppna paket och det har hon lärt sig av paketöppnar experten Jussi, han älskar att riva papper.






Idag har kylan kommit tillbaka igen. Ingen har velat vara utomhus förutom Jinn, hon älskar snön och verkar inte alls känna av kylan. Så fort hon kommit in vill hon ut igen. Hon springer och hoppar och håller sig lika mycket under som ovan snön. Man är lite rädd att hon ska göra illa sig när hon hejdlöst kastar sig i snön, man vet ju aldrig vad som finns där under när man är ute i skogen.

"snöprinsessan"


Igår var det en mindre värmebölja (-12) så då lyckades vi i alla fall hinna med säsongens första skidtur. Det var härligt! Vi längtar till den dan då Jinn är så pass stor så vi kan ta på selen och prova drag för första gången. Hon verkar vara helt outtröttlig och springer och springer och vill alltid vara först. Hon är ett litet muskelpaket.

Jinn har ännu inte löpt men vi undrar om det kanske kan vara på gång för storebror Jussi verkar tycka att hon är extra intressant att lukta på.

Vi hann med en liten tur till stugan i julhelgen och passade då på att försöka få lite fart på "kusinen" Valsa som legat inne i stugan i flera dagar utan att vilja gå ut. Lyckades väl sådär...

Ha det så bra!

Jinn med familj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar