måndag 10 september 2012

Riska har blivit mor!

Hej alla!
Nu har Riska & Winstons valpar hunnit bli 6 veckor och det är fullt ös:)
Väldigt fin och jämn kull 2 hanar och 4 tikar.Riska har satt sin prägel på flera av valparna och det har vi tacksamt konstaterat.Inte för att det är nått fel på Winston men jag kan säga som så att det var det vi ville..att dom skulle få mörka ögon tex.och vi tror att de flesta av valparna får fina bruna ögon.Alla är tingade redan innan dom föddes och det är ju kul:)Nu har ju Riska fått sin frihet åter med skogsträning och lite mer motion.Annars har vi hjälpts åt jag och Conny att under sommaren och hösten meritera både Winston och Zacko.Så nu har våran danska pojke Zacko fått några titlar J SEUCH FINUCH INTUCH(C.I.B) samt startat på eftersök vatten och spår ÖKL med 10-10.Sedan åkte Conny till Arvidsjaur på skogsprov i dagarna 2.Men efter första dagen hade Zacko gått väldigt bra och kunde glädja husse med att nu vara kvalificerad för elitklass!! Det blev ett första pris med 7 på fält 10 apport så summan blev 170p:)Det var på en fågeltagning som han skötte helt perfekt på svår orrtupp som betyget blev 7.Zacko har aldrig haft turen på sin sida att det funnits mkt fågel så han fått visa upp flera fågeltagningar på samma prov..den dagen kommer säkert och då blir nog fältbetyget betydligt högre för han har så fina precisa fågeltagningar och är absolut lugn i flog och skott.Så det blev ju bara en dags prov för Zacko och Conny då han inte hunnit göra eftersöket i elitklassen så han kunde ju inte starta i elitklass dagen efter!
Jag visar här några bilder på Riskas fina valpar!Vad tycker mormor Torun om dessa?Ser du några likheter från"dina"hundar?Hälsningar från Annika&Riska ps.Hur har det gått för er andra i G-kullen?Skulle vara såååå roligt få läsa några rader om det!!

2 kommentarer:

  1. Hej och kul att höra om Riska & valpar. Hos oss har SOLO blivit en riktig "biff". Han är sååååå laddad och har outmättlig energi, och han blev en kraftig Münster, 2 cm för hög, men vilken karraktär. Har dessvärre inte lagt tillräckligt med tid på dressyr, men han fungerar perfekt i vår familj. Duktig på stötande jakt, skjutit mycket för honom.
    Halsn. Torbjörn

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera